V Jezdecké hale Resortu  bylo připraveno Adventní skákání

Byla to moc pěkná adventní neděle.  V Jezdecké hale Resortu Stein byl slyšet hlavně dětský smích a frkání koní.  JK Stein připravila jezdeckou soutěž „ Adventní skákání‘, kterého se zúčastnilo 30 jezdců ve věku 2 až 15 let. Překážky dosahovaly výšky až 70 cm.  Ředitelka závodu, sama jezdkyně a trenérka v JK Stein, milá slečna Kateřina Kadlecová, přizvala odborníka, váženého pana Ing. Jana Šímu k postavení parkuru.  Protože nepřijeli všichni se svými koňmi, byly jim zapůjčeny koně z  JK Stein.  Adventního skákání se zúčastnilo i několik jezdců z nedalekých stájích se svými koňmi, kteří předvedli nádherné výkony.  Celý závod byl doprovázen  Mikulášem a Andílkem, kteří rozdávali dárečky.

Foto: Archiv Resortu Stein

JK Stein se stará o cca 30 koní, 18 krav a 40 ovcí a ještě chová pštrosy, lamy, oslíky, mulu Aprílka a 4 poníky, z nich nejmenší je Pepíček, velký asi jako labrador. Speaker též nezapomněl zmínit, že JK Stein je 4x Mistrem republiky a 2x vicemistrem Evropy.

 Bylo to moc pěkné nedělní dopoledne! A je jistě přáním všech účastníků, aby milé dámy z JK Stein, takovéto soutěžní nedělní dopoledne pořádaly alespoň jednou za měsíc. Protože jen málo co je hezčího, než zvonivý dětský smích, doplňovaný frkáním spokojených koní a plnou tribunou fanoušků.

Závěrečný potlesk  byl nejhezčí odměnou.

Děkujeme všem za účast a podporu jezdců. Poděkování patří trenérům a celému realizačnímu týmu. Vaše účast nejen jim, ale i nám všem byla velikou odměnou za naši práci, kterou s dětmi celý rok pilujeme.

Přejeme klidný adventní čas a požehnané vánoce.

Team JK Stein z.s.