Dopravní omezení čeká na řidiče na několika místech v Chebu

Dopravní omezení čeká na řidiče na několika místech v Chebu. V blízkosti autosalonu Manfred Schöner dojde od 15. dubna  do 9. června k výměně asfaltového povrchu silnice. Ve Vrázově ulici budou na krajské silnici v době od 22. dubna do 5. července prováděny stavební práce.

Ilustrační foto

Na komunikaci Pražská (v úseku přejezdu nad kolejištěm ČD v blízkosti autosalonu Manfred Schöner po parkoviště před viaduktem) dojde od 15. dubna 2024 do 9. června 2024 k výměně asfaltového povrchu vozovky. Řidiče po dobu opravy komunikace čeká dopravní omezení rychlosti, provoz však bude v obou směrech zachován.

V souvislosti s výstavbou nové stanice drážních hasičů ve Vrázově ulici budou na krajské komunikaci v době od 22. dubna do 5. července 2024 prováděny stavební práce (výstavba vodovodní přípojky, přeložky sítí a vybudování propustku pod komunikací). V souvislosti s těmito stavebními úpravami bude spojena částečná uzavírka vozovky, provoz bude řízen kyvadlově.

Město Cheb jednalo o možnosti změny termíny začátku stavebních prací v ulici Vrázova (shoda termínu v ul. Pražská), to se však nepodařilo, z důvodu návaznosti dalších stavebních prací, vyjednat.

Zdroj: Město Cheb