Velikonoční Flerjarmark ve Františkových Lázních:  Slavnostní přehlídka rukodělných pokladů

Františkovy Lázně se chystají na událost, která promění tento kouzelný koutek země v centrum ručního umění a kreativity. Přichází první ročník Lázeňského Velikonočního Flerjarmarku, který slibuje být vzrušujícím zážitkem pro všechny, kdo touží po originálních výrobcích a zábavě.

Kolonáda Solného a Lučního pramene se 29. března 2024 stane místem setkání pro všechny milovníky ručního díla, kde se budou moci ponořit do atmosféry vášnivé tvorby a užít si širokou škálu zábavy a chutí.

Jedinečnost této události spočívá v tom, že vás zavede na cestu do minulosti, zatímco zůstává pevně zakotvena v přítomnosti. Přijďte prozkoumat a objevit šperky, dekorace a další rukodělné skvosty, které oživují ducha historie i moderního umění.

Ilustrační foto

Zde je malá ochutnávka toho, co můžete očekávat:

Prodejní stánky s originálními rukodělnými výrobky

Zaměřte se na vaše smysly a projděte se kolem stánků nabízejících unikátní a ručně vytvořené poklady. Od keramiky a textilu po šperky a dekorace – každý kousek vypráví svůj vlastní příběh a čeká na to, až se stane součástí vašeho života.

Hudební program a výtvarné dílny

Nezapomeneme ani na hudbu – umění, které dodá události na energii a atmosféře. Zapojující hudební program a inspirativní výtvarné dílny umožní každému prozkoumat své tvůrčí já a připojit se k hudbě a uměleckým aktivitám.

Ilustrační foto

Lokální občerstvení

Po procházce mezi stánky se zastavte a ochutnejte lahůdky od místních výrobců. Od tradičních koláčů přes výbornou kávu po moderní lahůdky, každé sousto je oslavou místní kuchyně a tradic.

Děvčata v dobovém oblečení na chůdách

Stezka časem se stává skutečností, když se na akci objeví děvčata v dobovém oblečení, zdobící kolonádu na svých historicky inspirovaných chůdách. To je příležitost pro zajímavé fotografie a nezapomenutelné okamžiky.

Soutěž O nejkrásnější kraslici

Vyzkoušejte svou kreativitu a připojte se k soutěži o nejkrásnější kraslici ve čtyřech věkových kategoriích. Každý kousek je uměleckým dílem a každý účastník přináší své vlastní jedinečné vidění velikonočního symbolu.

Lázeňský Velikonoční Flerjarmark slibuje být nejen událostí jednoho dne, ale také začátkem tradičního setkání, které bude každoročně slavit krásu ručního umění a vášnivou tvorbu. Přijďte a staňte se součástí této první kapitoly historie!

Přijďte se připojit k naší cestě do světa ručního umění a zábavy. Lázeňský Velikonoční Flerjarmark – 29. března 2024, Kolonáda Solného a Lučního pramene, Františkovy Lázně. Těšíme se na vás!

Lenka Houtke a Lenka Kremová