Pomozte při pátrání. Ženu po pádu odvezla záchranná služba

Policisté pátrají po svědcích možného incidentu, při kterém došlo ke zranění třiasedmdesátileté ženy. Žádají případné svědky této události, kteří v inkriminovanou dobu místem projížděli či procházeli, nebo událost mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali linku 158. Zároveň vyzýváme mladíky, kteří do třiasedmdesátileté ženy nechtěně narazili, aby taktéž volali na linku 158.

Ilustrační foto

„V úterý 19. prosince loňského roku krátce před osmnáctou hodinou mělo na autobusové zastávce v Karlových Varech v ulici Horova dojít k pádu třiasedmdesátileté ženy,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek. „V prostoru autobusových zastávek se měla pohybovat skupina osob mladšího věku. Dva mladíci měli kolem ženy proběhnout, přičemž do ní zřejmě omylem narazili. Žena po nárazu upadla nekontrolovaně na zem. Jeden z dvojice mužů se poté přišel ženě omluvit, z místa ale následně odešel. Třiasedmdesátiletá žena při pádu utrpěla zranění, se kterými byla Zdravotnickou záchrannou službou převezena do nemocnice,“ sdělil.

Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu těžkého ublížení na zdraví.

„Informace k této události, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ doplnil mluvčí.