Policisté pátrají po svědcích nehody

Policisté pátrají po svědcích nehody, která se měla stát v Karlových Varech. K události mělo dojít v sobotu 4. listopadu letošního roku okolo půl desáté hodiny dopolední v ulici Sokolovská. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Foto: Policie ČR

„Dosud nezjištěné vozidlo mohlo při vyjíždění z parkoviště na hlavní pozemní komunikaci způsobit dopravní nehodu, jelikož nedalo přednost projíždějícímu vozidlu značky Toyota, které jelo ve směru od ulice Chebská,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek. „Následně mělo dojít ke střetu levé předení části vozidla Toyota s pravým bokem nezjištěného vozidla. Po dopravní nehodě nezjištěný řidič nezastavil vozidlo a z místa dopravní nehody ujel, aniž by splnil zákonem dané povinnosti řidiče. Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění, upřesnil.

Po dopravní nehodě se řidička osobního automobilu značky Toyota podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

Foto: Policie ČR

Policisté z dopravního inspektorátu v Karlových Varech žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli nebo nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali policistům na telefonní linku 974 366 408 nebo případně na linku 158