Policisté pátrají po svědcích nehody, při kterém došlo ke zranění cyklisty

Policisté pátrají po svědcích nehody, při kterém došlo ke zranění cyklisty. K události došlo v pátek 8. září letošního roku krátce po devatenácté hodině v ulici Sedlecká v Karlových Varech. Osobní automobil značky Volkswagen jedoucí ulicí Sedlecká ve směru do ulice Merklínská se několik desítek metrů za křižovatkou s ulicí Krušnohorská střetnul s protijedoucím cyklistou. Po nárazu cyklista spadl na pozemní komunikaci a utrpěl zranění, se kterými byl převezen Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice.

Foto: Policie ČR

„Po dopravní nehodě se cyklista i řidič automobilu podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem,“ informoval Jan Bílek .

„Policisté z dopravního inspektorátu v Karlových Varech žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli nebo nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali policistům na telefonní linku 974 366 408 nebo případně na linku 158,“ uvedl mluvčí s tím, že informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.