Pomozte při pátrání. Pohřešuje se devětapadesátiletý muž

Pomozte při pátrání. Pohřešuje se devětapadesátiletý muž, který je přibližně 170 centimetrů vysoké postavy, má šedé krátké vlasy a hnědé oči. Pátrání po pohřešovaném muži oznámila včerejšího dne, ve čtvrtek 5 října letošního roku jeho manželka. V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Další informace k pohřešované osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).

„Pátrání po pohřešovaném muži oznámila včerejšího dne, ve čtvrtek 5 října letošního roku jeho manželka,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek. „Ta uvedla, že ve čtvrtek 26. září v odpoledních hodinách měl její muž po vzájemné hádce odjet z místa bydliště osobním automobilem značky Hyundai SANTA FE stříbrné barvy. Do současné doby o sobě muž nepodal svým příbuzným ani známým žádnou zprávu. Pohřešovaný muž u sebe má mobilní telefon, který je ale vypnutý. Muž neužívá žádné léky. V den odchodu na sobě měl mít tmavě modré kraťasy, tričko s krátkým rukávem, vínovou mikinu s kapucí a černé pracovní boty,“ doplnil.