V klubu Na Dvorku to bude žít hardcore metalem i rapem

V mariánskolázeňském klubu Na Dvorku to bude žít hardcore metalem. Koncerty začnou v sobotu  7. října od 21 hodin do půlnoci. Posluchači se mohou těšit na hudebníky kapely Lusky, kteří zahrají bláznivý rock n roll, který  posluchačům rozproudí krev, roztančí boky a rozcuchá vlasy. V podání skupiny Eat Me Fresh zazní hardcore metal. Eat Me Fresh pak klubem rozezní hardcore s vlivy ze street culture. Bodem večera bude vystoupení legendy české rapové scény Jamese Cola. Kromě hudebních vystoupení a afterparty se můžete těšit na doprovodný program, něco dobrého z grillu, samozřejmě merch vystupujících interpretů.

Foto: Archiv organizátorů

hrají bláznivý rock n roll, který vám rozproudí krev, roztančí boky a rozcuchá vlasy

„První dvě kapely Lusky a Eat Me Fresh, se zaměřují na tvrdý styl hudby, hardcore metal kapela je zajímavá tím, že do své tvorby zařazuje i prvky Hiphopu. Resetedh, mladý raper z Ústí nad Labem známý svou všestrannosti, jelikož se v něm skrývá nejen raper ale i producent a tato různorodost se odráží i v jeho originální tvorbě, kde si pohrává jak se svou flow, tak s jedinečným zvukem. Jeho tracky vás rozhodně nenechají v klidu,“ pozval zájemce organizátor akce Tom Polidar Oleksink s tím, že v druhé časti večera bude vystoupení legendy české rapové scény Jamese Cola, který se ve své tvorbě nikdy nebál experimentovat a vytvářet tak alternativní rapová díla. Během večera a na afterparty bude doprovázet DJ YoungPlayer a DJ Luky!

Kromě hudebních vystoupení a afterparty se mohou účastníci těšit na doprovodný program, něco dobrého z grillu, shisha dýmku z Mano Nera, CBD od Budslover, headshop Original Growshop, goodies od Grove Bags a samozřejmě merch vystupujících interpretů.

Vstup: 250 Kč předprodej / 300 Kč na místě. Předprodej na Ticketstream.cz