Do Sokolova zamíří historická auta

Do Sokolova zamíří historická auta a motocykly vyrobené do roku 1989. Již 5. ročník ElegancRallye se uskuteční od pátku 28. do neděle 30. července. Vstupné na akci je zdarma.

Náměstí v Sokolově

V pátek 28. července  od 13 do 17 hodin se uskuteční přejímka vozidel a parkování v depu závodu a to v Sokolovské bytové s.r.o.- volný přístup pro návštěvníky. V sobotu 29. července v 9 hodin bude start ze Starého Náměstí v Sokolově, který trvá přibližně tři hodiny. Po té posádky pojedou rallye v běžném provozu směr Karlovy Vary , Bečov, Hlinky. V klášteře Teplá bude pro závodníky připraven oběd a pro návštěvníky výstava vozidel. Ve 14 hodin odjedou vozidla směr Sokolov Staré Náměstí, kde je cíl rallye a výstava vozidel, která potrvá až do 18 hodin. V neděli 30. července v 10 hodin bude start do druhé etapy závodu v prostorách Sokolovské bytové s.r.o. a  závodníci odjedou na hrad Vildštejn ve Skalné, kde bude program pro závodníky a výstava vozidel pro návštěvníky.

Foto z minulých ročníků zde

Jedná se již o 5.ročník pořádaný Muzeem techniky v Sokolově.  Start a cíl rallye bude na Starém Náměstí v Sokolově , stejně jako výstava vozidel. Akce se zúčastní se přibližně 50 automobilů,  30 motocyklů a 10 traktorů. Vozidla mohou zájemci vidět po celém Karlovarském kraji.

Škoda Popular Monte Carlo