Na D6 došlo k vážné nehodě pěti osobních aut

Na D6 ve směru že Sokolova na Cheb u nájezdu Loket – Loučky (136.km) došlo k vážné nehodě pěti osobních aut. U události, která se stala v pátek 21. července před 17 hodinou, zasahovaly všechny složky IZS i záchranářský vrtulník. Dálnice by měla být podle webu dopravní info uzavřena přibližně do 22 hodin.

Ilustrační foto

„Dálnice D6 z Lokte do Karlových Varů, nájezd do Lokte, je uzavřena z důvodu dopravní nehody pěti osobních vozidel se zraněním. Na místě složky IZS. Policisté na místě řídí dopravu,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek.

Foto: HZS Karlovarského kraje

U nehody zasahovaly čtyři jednotky hasičů, čtyři výjezdové skupiny ZZS KVK a povolána byla LZS Plzeň. “ LZS Ústí nad Labem transportovala ženu s těžkými zraněními na akutní příjem Nemocnice Ústí nad Labem,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské záchranky Radek Hes. „Tři osoby byly vozy RZP transportovány na akutní příjem KKN Karlovy Vary s lehkými (2x muž) a středně těžkými zraněními (1x muž). Jedna žena byla LZS Praha transportována do FN Motol s těžkými zraněními,“ doplnil.

Foto: HZS Karlovarského kraje