Tragická dopravní nehoda. Žena na následky zranění bohužel zemřela

K tragické dopravní nehodě chodkyně s autobusem, která se stala v Karlových Varech, vyjížděly všechny složky IZS. Žena na následky zranění bohužel zemřela. Přesná příčina a okolnosti tragické dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Foto: Policie ČR

„V pondělí 26. června letošního roku krátce před sedmnáctou hodinou došlo v Karlových Varech k tragické dopravní nehodě,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek. „K té mělo dojít tak, že třiačtyřicetiletý řidič autobusu vyjížděl z autobusové zastávky Tržnice, přičemž narazil do devětasedmdesátileté ženy, která měla přecházet pozemní komunikaci od nástupiště směrem k jednomu restauračnímu zařízení mimo přechod pro chodce. Po nárazu zůstala žena zaklíněná pod autobusem,“ doplnil s tím, že při dopravní nehodě utrpěla devětasedmdesátiletá žena vážná zranění, se kterými byla převezena Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. O několik hodin později na následky zranění po dopravní nehodě žena bohužel v nemocnici zemřela.

Po dopravní nehodě se řidič autobusu podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.