IKEA stahuje z prodeje barevnou hru. Hrozí riziko udušení

Společnost IKEA vyzývá všechny zákazníky, kteří vlastní hru na rybaření BLÅVINGAD, aby ji přestali používat, kontaktovali společnost IKEA .Barevnou hru na rybaření BLÅVINGAD mohou zákazníci vrátit v jakémkoli obchodním domě IKEA, kde získáte své peníze zpět v plné výši. Doklad o  nákupu (účtenku) nepožadují.

Foto: IKEA

Obchod IKEA uvedl na svých stránkách:  jde nám především o bezpečnost našich zákazníků. Proto přijímáme preventivní opatření a z důvodu možného nebezpečí udušení barevnou hru na rybaření BLÅVINGAD (číslo výrobku 10526506) stahujeme z prodeje. Společnost IKEA vyvíjí své výrobky pomocí přísného programu hodnocení rizik a testování, aby se ujistila, že výrobky splňují všechny platné zákony a normy na trzích, kde se prodávají.

Přesto jsme si všimli, že může dojít k uvolnění malých nýtků na hračce. Ty představují potenciální riziko udušení, zejména u menších dětí. Proto barevnou hru na rybaření BLÅVINGAD stahujeme z prodeje.

Více informací získáte na telefonní lince IKEA na čísle (+420) 234 567 890.  Omlouváme se za jakékoli nepříjemnosti způsobené stažením výrobku z prodeje.