Policisté pátrají po svědcích nehody, při které došlo ke středu auta s chlapcem na koloběžce

Policisté pátrají po svědcích nehody, při které došlo ke středu auta s koloběžkářem. K události došlo ve čtvrtek 16. února krátce po půl páté hodině odpolední v Lokti ulice Mírová, na křižovatce s ulicí Nádražní. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování a zjištění totožnosti řidiče osobního automobilu, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

„Nezletilý cyklista měl jet nejdříve po chodníku pro chodce, ze kterého měl přejet na přechod pro chodce,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek. „Následně mělo dojít ke střetu cyklisty s dosud nezjištěným osobním vozidlem s nezjištěným řidičem. Vlivem nárazu byl cyklista odražen před vozidlo. Nezjištěný řidič poté s vozidlem odjel, aniž by splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě,“ upřesnil.

Při dopravní nehodě utrpěl cyklista zranění, se kterými byl převezen Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice.

„Provedeným šetřením bylo zjištěno, že v době, kdy došlo k dopravní nehodě, měl místem projíždět osobní automobil značky Ford Focus modré barvy,“ sdělil mluvčí s tím, že policisté žádají řidiče osobního vozidla Ford Focus modré barvy, či svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Foto: Policie ČR