Policisté pátrají po totožnosti neznámého muže

Karlovarští policisté pátrají po totožnosti neznámého muže, který se měl pohybovat v prostorách šaten haly míčových sportů poblíž KV Areny, kde došlo k odcizení několika věcí. Policisté žádají případné svědky, kteří muže na fotografiích poznají, aby informace, které pomohou při vyšetřování, volali na linku 158.

Foto: Policie ČR

„Dosud neustanovený pachatel měl v sobotu 17. prosince loňského roku mezi devátou a dvanáctou hodinou v Karlových Varech vniknout do prosto šaten v hale míčových sportů poblíž KV Areny,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek. „Tam si měl všimnout odloženého mobilního telefonu a textilní peněženky s platební kartou a finanční hotovostí, které odcizil. Poté měl odcizit další dva volně odložené mobilní telefony. Následně měl ještě ze dvou peněženek odcizit finanční hotovost, čímž měl způsobit celkovou škodu přibližně 23 tisíc korun a z místa odešel,“ uvedl.

Policisté z obvodního oddělní Karlovy Vary – město ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a krádeže.

„V souvislosti s tímto případem policisté pátrají po neznámém muži, který se v době, kdy byly tyto věci odcizeny, měl nacházet v prostorách šaten haly míčových sportů. Žádáme muže zachyceného na fotografiích, aby se obrátil přímo na policisty z obvodního oddělení Karlovy Vary – město na telefonním čísle 974366535, nebo na kterékoliv obvodní oddělení, a pomohl tak s objasněním případu,“ doplnil mluvčí.

Policisté žádají také případné svědky, kteří muže na fotografiích poznají, aby informace, které pomohou při vyšetřování, volali na linku 158.