Policisté pátrají po šestnáctiletém chlapci z Lokte

Vzhledem k tomu, že odkaz již není aktivní, byl osoba vypátrána

Policisté pátrají po šestnáctiletém chlapci z Lokte na Sokolovsku. Pohřešovaný je přibližně 185 centimetrů vysoké štíhlé postavy, má hnědé oči a hnědé vlasy. Mladík by měl mít u sebe mobilní telefon, který je ovšem nedostupný. Netrpí žádnou nemocí, neužívá žádné léky a není v ohrožení života.

Další informace k pohřešovanému chlapci naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

„Chlapec měl v sobotu 7. ledna letošního roku kolem 10. hodiny odejít ze svého bydliště v Lokti, kde bydlí se svou matkou,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Ve středu 11. ledna měl v dopoledních hodinách svou matku telefonicky kontaktovat s tím, že je v pořádku a má se dobře. Ve stejný den, tedy ve středu 11. ledna, byl svým známým krátce po poledni přivezen do svého bydliště v Lokti, ovšem domů nakonec nešel a odešel neznámo kam. Od té doby o sobě nepodal svým příbuzným ani známým žádnou zprávu,“ upřesnil.

Při odchodu ze svého bydliště měl chlapec na sobě černé sportovní tepláky, bílé triko, šedou mikinu s kapucí a zimní bundu hnědo-šedé barvy. Na nohou měl modré sportovní boty značky Adidas.

V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.