Pomozte při pátrání po pohřešovaném mladíkovi

Policisté pátrají po pohřešovaném dvaadvacetiletém muži z Mariánských Lázní, který je přibližně 180 centimetrů vysoké štíhlé postavy a má krátké světlejší vlasy. V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

„Pohřešování mladíka oznámila dnes, tedy v sobotu 17. prosince 2022, jeho matka, se kterou žije v Mariánských Lázních,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Ta uvedla, že syna viděla naposledy v pátek 16. prosince přibližně v 19:00 hodin, kdy jí měl oznámit, že jde ven. Poté měla žena doma najít ručně psaný dopis, ve kterém její syn vyhrožuje sebepoškozením. Od svého odchodu z místa trvalého bydliště se dvaadvacetiletý mladík své matce neozval a telefon má nedostupný,“ doplnil.

V nočních hodinách byl mladík spatřen v jednom z barů v Chebu. Od té doby ho nikdo z jeho příbuzných či známých již neviděl.

V době odchodu ze svého bydliště měl muž na sobě tmavé džíny, černé triko, černou mikinu a modrou prošívanou zimní bundu. Na nahou měl tmavé boty.

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).