Pomozte při pátrání! Pohřešuje se žena z Chebska

Policisté vyhlásili pátrání po ženě z Chebska. Pohřešovaná žena utekla ze zdravotnického zařízení, kde se léčí a při absenci medikace může dojít ke zhoršení jejího zdravotního stavu. Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

„Pohřešovaná v sobotu 3. prosince kolem 9. hodiny utekla ze zdravotnického zařízení na jižním Plzeňsku, kde je hospitalizována dobrovolně,“ informovala policejní mluvčí Eva Červenková. „Žena se do současné doby nevrátila a ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Při absenci medikace může dojít u pohřešované ke zhoršení jejího zdravotního stavu a může být nebezpečná sobě i svému okolí. Žena se může vyskytovat v Plzeňském a Karlovarském kraji,“ doplnila.

Žena je vysoká 169 centimetrů, hubené postavy, má oválný obličej, krátké šedé vlasy, zelené oči, nosí dioptrické brýle a má vrásčitý obličej. Na sobě by měla mít zimní bundu fialové barvy v délce pod kolena a tmavě modré tepláky.

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=16081203220311 (Je-li odkaz neaktivní, pátrání bylo odvoláno).