Po hádce přišly na řadu pěsti. Napadeného museli ošetřit v nemocnici

Po hádce přišly na řadu pěsti. Šestadvacetiletý agresor nezaútočil jen jednou, po deseti dnech stejného muže znovu napadl. Pěstí mu dal do hlavy. Nepřestal, ani když muž upadl na zem. Po tomto útoku musel osmatřicetiletý muž vyhledat lékařské ošetření v nemocnici.

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání šestadvacetiletého muže z Nové Role, kterého obvinili ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví.

Podle policejního mluvčí Jakuba Kopřivy měl mít obviněný v neděli 13. listopadu letošního roku krátce po 19. hodině v jednom z restauračních zařízení na Karlovarsku spor s osmatřicetiletým mužem. Po chvíli k němu přistoupil a fyzicky ho napadl. Hlavou ho udeřil do obličeje a poté ho několikrát udeřil kolenem a pěstí do oblasti hlavy.

„Po tomto incidentu se oba muži znovu potkali ve středu 23. listopadu krátce po půlnoci před panelovým domem v Nové Roli. Šestadvacetiletý muž měl i v tomto případě osmatřicetiletého muže fyzicky napadnout. Několikrát ho před panelovým domem udeřil pěstí do oblasti hlavy,“ doplnil mluvčí s tím, že poté, co osmatřicetiletý muž upadl na zem, tak obviněný ve svém útoku pokračoval a několikrát ho kopl do různých částí těla.

V případě prokázání viny hrozí šestadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky.