U hraničního přechodu došlo ke srážce šesti aut

U hraničního přechodu Svatý Kříž došlo ke srážce šesti aut. Událost, která se stala v sobotu 19. listopadu, naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Škoda na poškozených vozidlech byla předběžně odhadnuta na téměř 60 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

„K nehodě mělo dojít tak, že osmadvacetiletý řidič vozidla značky BMW, jedoucí ve směru od hraničního přechodu Svatý Kříž do Chebu, se zřejmě plně nevěnoval řízení, nedodržel bezpečnou vzdálenost a narazil do zadní části vozidla značky Škoda jedoucího před ním,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek. „To bylo následně odraženo do vozidla značky Citroen. To mělo následně narazit do vozidla značky Toyota, které dále narazilo do osobního vozidla značky Škoda, které poté narazilo do zadní části šestého vozidla značky Škoda. Došlo tedy k dopravní nehodě celkem šesti osobních vozidel,“ upřesnil.

Foto: Policie ČR

Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění.

Po dopravní nehodě se řidiči všech vozidel podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla u všech s negativním výsledkem.

Policisté z dopravní inspektorátu vyřešili tento přestupek příkazem na místě, tedy pokutou pro osmadvacetiletého řidiče.