Policisté pátrají po pohřešované ženě. Po hádce odešla z bytu a dosud se nevrátila

Policisté pátrají po pohřešované 38leté ženě z Habartova na Sokolovsku, která je přibližně 160 vysoké štíhlé postavy, má krátké hnědé vlasy a zelené oči. Po hádce odešla z bytu a dosud se nevrátila. Pohřešovaná žena netrpí žádnou nemocí a neužívá tak žádné léky. V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Další informace k pohřešované ženě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

„Osmatřicetiletou ženu pohřešuje její přítelkyně, která jí naposledy viděla v neděli 6. listopadu letošního roku, kdy spolu ženy byly na návštěvě v sousedním Německu, konkrétně ve městě Hof,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Mělo mezi nimi dojít ke slovní rozepři, po které osmatřicetiletá žena odešla z bytu. Od té doby se pohřešovaná žena nevrátila a nepodala o sobě svým příbuzným ani známým žádnou zprávu. Žena by u sebe měla mít mobilní telefon, který je ovšem pravděpodobně nefunkční, jelikož ho měla během hádky poničit,“ doplnil.

V době odchodu měla žena na sobě černou bundu značky Adidas s kapucí, černou mikinu stejné značky, která má pruhy na rukávech bílé barvy, zelené maskáčové kalhoty a na nohou bílé boty značky Puma.