Policisté pátrají po svědcích dopravních nehod

Policisté pátrají po svědcích dopravních nehod v Chebu a Toužimi. Informace k oběma dopravním nehodám, které pomohou při vyšetřování, je možné sdělit policistům na čísle 158 nebo na kterémkoliv obvodním oddělení.

Foto: Policie ČR

Dopravní nehoda dvou osobních vozidel

„Policisté z chebského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v úterý 18. října letošního roku krátce dvacátou hodinnou večerní v Chebu, na křižovatce ulic Evropská a 26. dubna,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek s tím, že zde došlo ke střetu dvou osobních vozidel značky Škoda a Volkswagen. Ihned po střetu na místě pomáhalo několik svědků, kteří ale z místa před příjezdem dopravních policistů odešli.

Chebští dopravní policisté tímto žádají případné svědky, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli nebo nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Cheb, nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158 či 974 372 252.

Foto: Policie ČR

Dopravní nehoda nákladního a osobního vozidla

Policisté z karlovarského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v pondělí 24. října letošního roku krátce před půl dvanáctou hodinou na silnici přibližně kilometr od obce Teleč směrem na Toužim. „Došlo zde ke střetu osobního vozidla Škoda Fabia a jízdní soupravy Man s návěsem. Dopravní policisté zároveň žádají svědky této dopravní nehody, kteří v tuto dobu úsekem projížděli, zda by se mohli vyjádřit ke stavu a sjízdnosti komunikace,“ informoval mluvčí.

Policisté žádají případné svědky, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát Karlovy Vary, Rolavská 386/4, Karlovy Vary – Stará Role nebo volali na bezplatnou linku 158 a tím přispěli k objasnění této události.

Foto: Policie ČR