Poškodil několik aut. Hrozí mu až dva roky

Zvláštní zálibu měl devětatřicetiletý muž z Karlovarska. Od druhé poloviny září do první poloviny října měl v Karlových Varech poškodit několik zaparkovaných vozidel.  Svým jednáním způsobil na poničených vozidlech škodu přibližně škodu téměř 35 tisíc korun. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Ilustrační foto Pixabay

Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře sdělili podezření ze spáchání přečinů poškození cizí věci a výtržnictví devětatřicetiletému muži z Karlovarska.

Ilustrační foto Pixabay

„V sobotu 24. září letošního roku měl krátce po půl jedenácté hodině večerní rozbít skleněnou výplň pátých dveří u vozidla značky Škoda. V další ulici měl u zaparkovaného vozidla značky Citroen taktéž rozbít okno u pátých dveří a poškodit lak u těchto dveří,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek.

Ilustrační foto Pixabay

O několik dní později ve čtvrtek 13. října letošního roku se muž opět vydal v Karlových Varech do ulic, kde se měl opět zajímat o několik vozidel. „Kolem půl jedenácté hodiny večerní mu stačilo pouhých dvacet minut na to, aby poškodil celkem pět zaparkovaných vozidel. U těchto vozidel měl poškodit zpětná zrcátka, uvedl mluvčí s tím, že se policisté případem začali okamžitě zabývat a muže po několika desítkách minut zadrželi.

Ilustrační foto Pixabay