Z benzínek ujížděl bez placení

Na benzínky přijížděl s autem bez registračních značek a natankoval do kanystrů. K placení se však už neměl. V jednom z panelových domů v Karlových Varech pro změnu sebral jízdní kolo. Karlovarští policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže čtyřiačtyřicetiletému muži ze Sokolovska. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na dva roky.

„Ten měl od druhé poloviny července do první poloviny srpna letošního v několika obcích na Karlovarsku natankovat na různých čerpacích stanicích přibližně 360 litrů pohonných hmot do připravených nádob, které měl uložené v zavazadlovém prostoru,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek s tím, že na čerpací stanice měl vždy přijet s vozidlem značky Škoda bez registračních značek. Po natankování pohonných hmot měl ale místo zaplacení nasednout do vozidla a z místa odjet.

„O několik dní později měl v jednom městě na Karlovarsku vstoupit do jednoho z panelových domů. Následně měl vejít do volně přístupně kočárkárny, ze které měl následně odcizit jízdní kolo,“ doplnil mluvčí.

Svým jednáním měl způsobit škodu přibližně 21 tisíc korun.