1872 FEST bude jednou z největších hudebních akcí na západě Čech

1872 FEST bude jednou z největších hudebních akcí na západě Čech. Organizátoři  slibují sobotu (25. 6.) plnou zábavy. Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení například Robina Zoot, PSH, Paulie Garanda, Refew, Funky Terrorist, MC Matheus, Lifelines a Animal Resources.

Foto: Archiv organizátorů

Afterparty bude dirigována z rukou Chrise Kaufmana. Akci, která se uskuteční na ašském Vrchu Háj,  doplní Slam Poetry, Trial bike show a hlavně Skate contest v minirampě.

„Už samotný název festivalu – 1872FEST – by měl evokovat a oslavovat významné datum v historii Aše. K těmto velkým oslavám, se také hodí velká jména. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli přivést zvučná jména naší české scény. Festival je koncipovaný zejména pro mladé,“ informoval organizátor Martin Soukup. Proto ten rap, abychom přilákali širší skupinu. Oslovili jsme i starší rapové, nerady to slyší, ale řeknu, legendy. Původně jich mělo být více, ale nakonec starší školu reprezentují opravdu známí PSH. Součástí dne, pokud bude hezky, budou i skateové závody v minirampě, exhibice BMX a trial show,“ sdělil.

Foto: Archiv organizátorů

Další zajímavostí hudebního dne bude také třeba dětský sbor Šmeralka Band, který momentálně nahrává svou první desku a to je tedy neskutečná energie. Jde o studenty karlovarské Šmeralky pod taktovkou Milana Krajíce. Podařilo se mi nemožné,“ uvedl s úsměvem organizátor s tím, že se podařilo přivést Robina Zoota, člena nejúspěšnějšího labelu dnes Milion +.

Foto: Archiv organizátorů

Svatavské strojírny Stage:

22:40  Robin Zoot – Milion+

21:00 PSH – BiggBoss

19:15 Paulie Garand

17:15 Refew

15:30 BigBand Šmeralka

Warm up party 13:00 – 14:45 by Dj Maniak

Afterparty 00:00 – 02:00 by Chris Kaufman

 Spin Radio Stage:

22:00 Funky Terrorist

20:15 MC Matheus

18:15 Lifelines

16:30 Animal Resources

14:45 Slam Poetry

13:00 Skate contest, Trial show

– kdo si věří na mini, skate s sebou