Při nehodě dvou aut došlo naštěstí jen k lehkému zranění

Při nehodě dvou aut naštěstí jen k lehkému zranění jednoho z řidičů. Událost se stala v sobotu 18. června v Sokolově. Škoda na poničených vozidlech byla předběžně odhadnuta na částku téměř 400 tisíc korun. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Foto: Policie ČR

„K nehodě mělo dojít tak, že pětatřicetiletý řidič osobního automobilu značky Citroen, jedoucí po vedlejší pozemní komunikaci, při odbočení vlevo zřejmě nerespektoval před vjetím do křižovatky svislou dopravní značku Stůj, dej přednost v jízdě. Následně měl vjet do křižovatky a nedat přednost vozidlu BMW, které řídil sedmapadesátiletý řidič,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva s tím, že poté mělo dojít ke střetu levé boční části vozidla značky Citroen s přední částí automobilu značky BMW.

Foto: Policie ČR

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění sedmapadesátiletého řidiče, který byl Zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice k ošetření.

Oba řidiči se po dopravní nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.