Po nehodě skončilo auto v příkopu. Spolujezdec byl letecky transportován do nemocnice

Všechny složky IZS vyjížděly k nehodě dvou aut nedaleko Svatého Kříže. Za nehodou pravděpodobně stálo nedodržení bezpečné vzdálenosti. Oba řidiči se po dopravní nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.

Foto: Policie ČR

„V neděli 22. května letošního roku došlo krátce před 18. hodinou v Chebu k dopravní nehodě,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „K té mělo dojít tak, že teprve osmnáctiletý řidič osobního automobilu značky Audi, jedoucí ve směru na Svatý Kříž, zřejmě nedodržel předepsanou bezpečnostní vzdálenost za odbočujícím vozidlem značky Volkswagen, které řídila šestatřicetiletá žena. Následně mělo dojít k nárazu přední části automobilu značky Audi do vozidla značky Volkswagen, které bylo nárazem odhozeno do příkopu,“ doplnil.

Foto: Policie ČR

Při dopravní nehodě došlo ke zranění nezletilého spolujezdce z vozidla značky Volkswagen, který byl letecky transportován do nemocnice v Plzni. Šestatřicetiletá řidička byla se svým zraněním převezena do nemocnice v Chebu.

Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.