Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, při které došlo ke zranění motorkáře

Policisté z chebského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, při které došlo ke zranění motorkáře. Událost se měla stát v úterý 17. května letošního roku kolem 6.35 hodin na silnici druhé třídy poblíž Boučí na Sokolovsku. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Foto: Policie ČR

“ Na křižovatce měl řidič dosud neznámé totožnosti ve vozidle Volkswagen Caddy, který jel směrem od Boučí, odbočovat směrem na Dolní Nivy,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Přitom nedal přednost projíždějícímu motocyklu značky Suzuki, který jel po hlavní silnici směrem od Dolních Niv na Sokolov. Následně mělo dojít ke střetu přední části motocyklu se zadní levou částí vozidla značky Volkswagen. Řidič motocyklu měl následně upadnout s motocyklem na pravý bok a způsobit si lehké zranění, se kterým byl ošetřen v nemocnici. Řidič osobního automobilu značky Volkswagen měl z místa dopravní nehody odjet,“ uvedl.

 Řidič motocyklu se po dopravní nehodě podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

„Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158,“ doplnil mluvčí.