Na zážitkovém dni pro radost se také pomáhalo

Na zážitkovém dni v chebském Nádechu se nikdo nenudil. Organizátorky přichystaly na sobotu 16. října pestrý program, ve kterém nechyběla například módní přehlídka, líčení i ukázka práce kadeřnice. Na akci se také pomáhalo. Na malého Tima se vybralo na Nádechovém bazárku více než 11 tisíc korun.

Více fotografií z akce zde:

„Celá akce byla věnována zážitkovému dni pro radost, uvolnění, krásu žen i mužů, lásky,“ uvedly organizátorky Petra Zábranová a Věra Luhanová. „V průběhu celého dne jsme mohly vyzkoušet krásné modely od Babi Vlasti – Vlasty Treglerové, která šije pro radost nejen krásné a nápadité mikiny, ale trička, čepice a třeba také kombinézky. Výtěžek z prodeje jejích nových věcí šel na pomoc organizaci Nádech, která pomáhá a podporuje rodičům samoživitelům ,“ sdělily organizátorky.

Více fotografií z akce zde:

Částka ve výši 11 tisíc korun, která se vybrala z nádechového bazárku, půjde pro malého Timíka, který trpí centrální hypotonií a hypoplazií očních nervů. Přítomné ženy si věci mohly předem prohlédnout na připravené módní přehlídce.

Více fotografií z akce zde:

„Rády bychom poděkovaly otci Metodejovi, který nás celým dnem doprovázel, Tereze a Amálce Šiškovým  za krásné vystoupení, Kačce Kernové, která se postarala o naše vlasy, Verunce a Verce za krásné líčení, moderátorce Ivě za krásná slova. Holky z louky alias Nádechový holky se také postaraly o skvělou atmosféru. Celá akce byla pro radost nás všech, když se smísí láska, krása, pomoc a radost ze života, zůstává v nás. Děkujeme všem dárců i těm, kteří se na akci podíleli,“ doplnily organizátorky.

Více fotografií z akce zde: