Řídil pod vlivem drog i alkoholu, navíc měl zákaz řízení

Překvapení čekalo na policejní hlídku, když při silniční kontrole zastavila dvaatřicetiletého muže. Policisté během chvilky zjistili, že řidič sedl za volant pod vlivem alkoholu, s drogami v krvi a zákazem řízení. V případě odsouzení m hrozí až dva roky za mřížemi.

Chebští dopravní policisté sdělili podezření ze spáchání přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání místnímu muži.

 Podezřelý měl na začátku dubna letošního roku řídit v Chebu osobní automobil. „Krátce před 23. hodinou byl zastaven a kontrolován policejní hlídkou,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Při silniční kontrole policisté zjistili, že dvaatřicetiletý muž má vysloven Okresním soudem v Chebu zákaz spočívající v řízení všech motorových vozidel, a to do června letošního roku. Dvaatřicetiletý muž se následně podrobil orientačnímu testu na přítomnost alkoholu, který vyšel s pozitivním výsledkem 1,23 promile. Taktéž se podrobil testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s pozitivním výsledkem na látku THC (marihuanu),“ doplnil.