Ženu týral několik let

Několik let týral třiapadesátiletý muž o rok mladší ženu. Vyhrožoval jí se sekerou v ruce, nadával i mlátil. Teď mu hrozí až osmileté vězení.

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání třiapadesátiletého muže z menší obce na Sokolovsku, kterého obvinili ze spáchání zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí a přečinu nebezpečného vyhrožování.

Obviněný měl od roku 2017 do dubna roku 2020 opakovaně slovně a fyzicky napadat dvaapadesátiletou ženu, která s ním žila v jeho rodinném domě v jedné menší obci na Sokolovsku. Měl jí vulgárně urážet a vyhrožovat jí. Taktéž jí měl zakazovat setkávat se s rodinnými příslušníky. Například po návratu ze zaměstnání měl obviněný v domě najít dvaapadesátiletou ženou s její příbuznou a následně jim měl začít vyhrožovat sekerou v ruce. V první polovině roku 2019 měl na posteli ležící ženu fyzicky napadnout několika ranami pěstí do oblasti hlavy.

V dubnu minulého roku měl obviněný ženě prohledávat osobní věci a poté jí po slovní rozepři opět fyzicky napadnout. Poté se jí mělo podařit vyběhnout před dům a přivolat policejní hlídku.