Pomozte při pátrání! Muž nechal dopis na rozloučenou

Policisté pátrají po pohřešovaném 36letém muži z Chebu. Pohřešovaný je přibližně 180 cm vysoké hubené postavy, má zelené oči a hnědočerné krátké rovné vlasy. V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

„Pohřešovaný muž měl dnes, tedy v pondělí 22. března 2021, v nočních hodinách napsat své bývalé přítelkyni e-mail na rozloučenou s tím, že si chce ublížit,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Ihned po přijetí oznámení začali policisté po pohřešovaném muži pátrat. V brzkých ranních hodinách bylo poblíž budovy Transmotelu u Sokolova vypátráno osobní vozidlo patřící pohřešovanému muži, ve kterém policisté nalezli jeho mobilní telefon a osobní doklady,“ doplnil.

Více informací zde. V případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena.

Krátce po osmé hodině ranní byla zahájena rozsáhlá pátrací akce, do které se zapojilo na osm desítek policistů a třicet hasičů. Ti prohledávali zejména terén pod mostem přes řeku Ohře nedaleko budovy Transmotelu, ovšem s negativním výsledkem. Využit byl také vrtulník s termovizí, policejní psovod se služebním psem, několik člunů či dron. Pohřešovaný muž, který měl mít na sobě světlé džínové kalhoty a tmavou bundu, může být v ohrožení života.