Policisté se služebním psem kontrolovali chatové oblasti

Během měsíce února proběhlo na Sokolovsku hned několik akcí zaměřených na kontrolu chatových oblastí. Policisté kontrolovali také zahrádkářské kolonie. Prohlédli také hůře dostupné rekreační oblasti.

„Preventivních akcí se zúčastnilo téměř deset policistů z obvodního oddělení Loket a Kraslice, přičemž zkontrolovali téměř 150 rekreačních objektů,“ uvedla policejní mluvčí Soňa Podlahová. „Mezi zkontrolovaná místa patřila například zahrádkářská kolonie Kateřina v Lokti a v Novém Sedle malá Anna. Dále chatové oblasti Žlutá řeka v Lokti a Dvory. Policisté na Kraslicku zkontrolovali chatovou oblast v části Sněžná, Mlýnská, Liboc, Nová Ves, Nancy a Sklená. Další pak obce Bublavu a Stříbrnou. Policisté při kontrolách zjistili, že všechny objekty jsou řádně zabezpečeny a nedošlo u nich k žádnému poškození,“ upřesnila.

 

Tyto kontroly se provádějí z preventivních důvodů, aby policisté předešli páchání trestné činnosti, jako například vloupání do objektů a následnému pátrání po odcizených věcech. V podobných kontrolách budeme v Karlovarském kraji i nadále pokračovat.