Novým Kostelem projde prvomájový průvod s alegorickými vozy

Stále více lidí si nachází cestu do Nového Kostela na retro prvomájový průvod. Ten se uskuteční také letos. Chybět nebudou pionýři, úderníci a funkcionáři, kterým bude do pochodu vyhrávat budovatelská hudba.

Více fotografií z minulé akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/2992404

Prvomájové-oslavy-v-Novém-Kostele-vrátily-návštěvníky-do-minulosti

Začátek akce naplánovali organizátoři na desátou hodinu dopolední, kdy vyjde průvod, který projde obcí až k zámku Nový Dvůr, kde bude pokračovat program.

„1. května přijdou na své všichni, kteří se rádi baví. Obcí projde již tradiční prvomájový průvod s alegorickými vozy až k zámku Nový Dvůr, kde zábava bude pokračovat například přehlídkou autoveteránů, hudebním vystoupením, atrakcemi pro děti i dobrým jídlem,“ informoval Oto Teuber, starosta Nového Kostela. „Letos je pro přítomné připravena také novinka v podobě vojenské techniky, kterou si budou moci zájemci prohlédnout,“ doplnil.

Zahrát, zazpívat a zatancovat opět přijede soubor Radost z Krásna u Horního Slavkova.  Chybět nebude ani heligonkář se staročeskou hudbou. Ani děti se na akci nudit nebudou, organizátoři pro ně připravili oblíbený skákací hrad, trampolínu a další atrakce.