Organizátoři akce Mezi nebem a zemí nezahálejí. Připravují pátý ročník

Do startu oblíbené akce s názvem Mezi nebem a zemí zbývají bezmála tři měsíce, přesto organizátoři nezahálejí. Přípravy jsou v plném proudu. Na příchozí bude opět čekat velké množství zábavy, poučení a nevšedních zážitků. Brány mariánskolázeňské ploché dráhy se pro akci Mezi nebem a zemí otevřou první prázdninovou sobotu 30. června po poledni.

Více fotografií z minulé akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3317776marianske-lazne-nemocnice-zavoral

Stejně jako v minulých ročnících budou na akci všechny složky IZS, tedy Zdravotnická záchranná služba Karlovarského kraje, Policie ČR, dobrovolní i profesionální hasiči a chybět nebude ani zastoupení Armády České republiky. K vidění dále bude záchranná služba Royal Rangers, Airsoft, Paintball a zájemci se také budou moci svézt na čtyřkolkách. Ani letos nepřijdou návštěvníci o BVP, které vozí nejen děti, a vrtulník Robinson R44 k vyhlídkovým letům. Celé odpoledne budou probíhat různé komentované ukázky a večer se můžou návštěvníci těšit na takový malý Open Air s živou hudbou.

„Snažíme se oslovovat nové partnery, abychom toho mohli na plochodrážním stadionu v Mariánských Lázních návštěvníkům představit více. A pokud vše půjde a nenastanou nějaké komplikace, máme předjednáno, že možná přiletí i jeden mnohem větší vrtulník než je Robinson R44, který na akci máme každoročně. O jaký vrtulník se bude jednat, si zatím necháme jako překvapení,“ vysvětlili organizátoři.

Více fotografií z minulé akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3317776Mezi-nebem-a-zemí-to-žilo

O organizaci akce, která dávno přerostla rámec regionu, se stará pětice lidí. „Ale to neznamená, že bychom v pěti byli schopni zorganizovat takovouto akci. Komplexně se dá hovořit zhruba o 10 – 20 lidech a spoustě hasičů, policistů, záchranářů a dalších srdcařů, co se na akci podílí,“ doplnili nadšenci z Traicontu.