Chebská hvězdička přilákala hráčky nejen z našeho regionu

V Chebu se o víkendu uskutečnil první ročník turnaje v házené s názvem Chebská Hvězdička. Turnaj probíhal v časových blocích, kdy se střídala šest plus jedničková házená na velkém hřišti se čtyři plus jedničkovou házenou na obou polovinách hřiště pro nejmenší házenkářky. V této kategorii se výsledky nevyhlašují, všechna družstva byla vítězná.3.4.2016_212

V kategorii šest plus jedna místní hráčky sbíraly cenné zkušenosti a ověřily si své dovednosti. „Věříme, že je to posune dopředu. Při prvním ročníku byla velmi dobrá konkurence, naše malé hvězdičky se probojovaly až do finále, kde bohužel prohrály a obsadily krásné druhé místo, tímto jim patří velká gratulace,“ informoval organizátor akce Martin  Míšanek

„Doufáme, že si náš turnaj získá značný věhlas mezi házenkářskou veřejností, a to nejen díky dobré organizaci a kvalitám účastníků, ale také v neposlední řadě proto, že je organizován pro mládežnickou kategorii – mini žákyně. Pro tuto kategorii jsou větší turnaje spíše ojedinělé, a i to je jeden z důvodů, proč se snažíme dát dětem možnost zažít si atmosféru velkého turnaje se vším, co k tomu patří,“ doplnil Martin Míšanek.

„Na závěr bych rád poděkoval všem, kteří se podíleli na organizaci turnaje, tedy rodičům, trenérům přípravky, trenérským kolegům. Poděkování také patří všem sponzorům a městu Cheb,“ dodal organizátor.

 

Pořadí hlavní kategorie 6+1 mini pro dívky 2005 a mladší

  1. místo – DHK Baník Most A
  2. místo – Hvězda Cheb
  3. místo – HC Háje Praha
  4. místo – Lázně Kynžvart
  5. místo – Slavoj Tachov
  6. místo – DHK Baník Most B
  7. místo – Šídla z Bíliny

Druhá kategorie se hrála 4+1 mini přípravka pro dívky 2007 a mladší (nejmladší hráčka byla z Chebských Hvězdiček Jůlinka Douchová ročník 2012)

Družstva: Hvězdičky z Chebu A a B, DHK Baník Most A a B, Šídla z Bíliny,  HC Háje Praha, Lázně Kynžvart.

3.4.2016_202Foto: Archiv klubu

chebska televize logo video