Komunikace s těžce nemocnými, to je téma přednášky v Hospicu svatého Jiří

Těžce nemocní lidé a jejich partneři zjišťují, že k nim přestávají chodit návštěvy, že zůstávají sami. Proč se tak děje a jak komunikovat s lidmi v obtížné životní situaci, na to se pokusí odpovědět přednáška, kterou povede Marek Jasanský. Beseda se uskuteční v rámci Dne otevřených dveří v chebském hospicu.

Hospic sv. Jiří
Hospic sv. Jiří

„Den otevřených dveří se koná v pátek 9. října od 9.00 až 18.00 hodin, a to v rámci Týdne sociálních služeb a v rámci Světového dne hospicové a paliativní péče,“ informovala ředitelka hospicu svatého Jiří Alena Votavová. „O čem přednáška bude? Těžce nemocní lidé a jejich partneři zjišťují, že k nim přestávají chodit návštěvy, že zůstávají sami. Proč se tak děje a jak komunikovat s lidmi v obtížné životní situaci, na to se pokusí odpovědět naše přednáška, kterou povede Marek Jasanský.“

Během dne se uskuteční čtyři přednášky v těchto časech: 10:00, 11:00, 14:00 a v 17:00 hodin.

Pan Marek Jasanský se profesně zabývá zejména firemní a vnitrofiremní komunikací, soukromě pak komunikací na úrovni mezilidských vztahů a komunikací s lidmi v různých životních situacích. Absolvoval různé semináře s tématy přirozený přístup ze smrti, strach ze smrti a komunikace s terminálně nemocnými.

Akce se uskuteční na adrese – Svobody 520/3 v Chebu.