V síti policie skončili podnapilí a zdrogovaní řidiči

Při víkendové policejní kontrole řidičů v Karlovarském kraji bylo odhaleno devět hříšníků. Ti usedli za volant pod vlivem alkoholu i drog.OLYMPUS-DIGITAL-CAMERA

V Chebu policisté kontrolovali 50letého řidiče, kterému naměřili 1,17 promile alkoholu. Druhý řidič, 45letý muž, nadýchal 2,21 promile alkoholu. Oběma byl zadržen řidičský průkaz a zakázaná další jízda.

V obci Teplá hlídka zastavila 23letého muže, u kterého test na omamné a psychotropní látky vyšel s pozitivním účinkem.

V Jáchymově se podařilo policistům odhalit dva řidiče ve věku 27 a 35 let, u kterých byla provedena zkouška na omamné a psychotropní s pozitivním účinkem na látky Amphetamin.

Karlovarským policistům se podařilo odhalit 35letého muže z Jáchymova, který usedl za volant pod vlivem látek Amphetamin a Cannabis, také jemu policisté odebrali řidičský průkaz. Stejně dopadl 27letý řidič.

Sokolovským policistům se podařilo zadržet dva hříšníky, kteří řídili auto, přesto, že před tím konzumovali alkohol. V Oloví to byla 36letá žena s 2,67 promilemi a nedaleko Habartova pro změnu 21letý muž se 1,92 promilemi alkoholu.

„Všichni tito víkendový řidiči usedli za volant i přesto, ačkoliv před jízdou požili alkoholický nápoj nebo drogu. Policisté v Karlovarském kraji budou i nadále v těchto kontrolách pokračovat,“ informoval policejní mluvčí Pavel Valenta.