Chebské krasobruslařky bodovaly na závodech

Chebský zimní stadion se stal o uplynulém víkendu dějištěm celorepublikových závodů Chebský špalíček. Přihlášeno bylo více jak 140 dětí. Chebské závodnice vybojovaly tři zlaté, jednu stříbrnou a dvě bronzové medaile.

Více fotografií zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4063523Chebské krasobruslařky bodovaly na závodech

Soutěž byla rozdělena na dvě části. První část byl mezioddílový závod Chebská bruslička, která je určena pro začínající a hobby bruslaře. Druhou částí byly republikové závody Chebský špalíček, které jsou určené pro děti, jež se účastní Poháru ČKS ve výkonnostních kategoriích A a B.

V sobotu 27. ledna se do Chebu sjeli nadějní krasobruslaři, aby poměřili síly. Jako první se na led postavili ti nejmenší ve věku čtyř let. Pak už následovaly větší děti. Všichni krasobruslaři předvedli krásné a mnohdy profesionální výkony. Ale došlo také na slzy, hlavně u těch menších, když se jim jejich jízda nepovedla tak, jak si představovali.

„Za Oddíl SK Kraso Cheb soutěžilo 12 děvčat a vedly si opravdu skvěle. Získaly celkem 3 zlaté, 1 stříbrnou a 2 bronzové medaile. Děvčatům moc gratulujeme a velký dík patří trenérkám Petře Lehocké a Kristýně Šimečkové“ uvedla místopředsedkyně klubu Markéta Hamplová.

 

CVRČEK C1

  1. Terezka Havránková, 5. Natálka Kubíková

PŘÍPRAVKA

  1. Natálka Kubíková

CVRČEK C2

  1. Markétka Draská, 10. Natálka Salvová

BENJAMIN B1

  1. Markétka Žabková, 3. Adélka Foglarová

NEJMLADŠÍ ŽAČKY B

  1. Esterka Pincová

MLADŠÍ ŽAČKY B

  1. Barča Škardová, 8. Nikča Draská

ŽAČKY B

  1. Kristýnka Hoang, 3. Lucka Pagáčová, 6. Anička Hoang