Mezi nebem a zemí se blíží. Vyhrajte let helikoptérou

Po roce se opět blíží oblíbená akce Mezi nebem a zemí. Letos, stejně jako tomu bylo v loňském roce, se bude konat v areálu ploché dráhy v Mariánských Lázních. Již čtvrtý ročník by si neměli nechat ujít ti, kteří by se chtěli něco zajímavého dozvědět a zažít. Pro návštěvníky bude připravený program, ve kterém nebude chybět například ukázka práce hasičů, záchranářů i policistů. Nachystaný bude také oblíbený let vrtulníkem i několik novinek, které jistě potěší nejen děti, ale také jejich rodiče. Mezi nebem a zemí se uskuteční v sobotu 1. července od 13 hodin.marianske-lazne-nemocnice-zavoral

Na konci článku je soutěžní otázka. Ten, kdo správně odpoví a bude vylosován, se může těšit 1. července v Mariánských Lázních na let vrtulníkem Robinson R44. Poukaz platí jen v den a místě konání akce.

Stejně jako minulý rok bude možnost se proletět vrtulníkem Robinson R44, prohlédnout si techniku, výstroj a výzbroj policie, hasičů, či sanitku ZZS a u Záchranné služby Royal Rangers si vyzkoušet první pomoc nebo se vyřádit na lanech. K vidění budou i ukázky bojového sportu Thai Box, bojovníků z Ravana Gym, či kynologů Security Dušek. Prezentaci si pro návštěvníky připravila i neziskovka KOTEC o.p.s. Vyzkoušet si návštěvníci budou moci i střelbu z airsoftových a paintballových zbraní. Armáda i letos přiveze laserovou střelnici. Chybět určitě nebudou ani různé ukázky složek IZS. A po skončení akce budeme opět pokračovat hudební produkcí.1471189_1640051382895895_6650588707664389928_n

Novinkou je určitě spolupráce s MLOKem, Mariánskolázeňským orientačním klubem, kdy v rámci akce bude připravena i orientační trať. Dále se návštěvníci mohou těšit na ukázky práce psovodů – záchranářů z SDH Horní Bříza a i na psy cvičené na vyhledávání drog Vězeňské služby Kynšperk nad Ohří.

Mezi nebem a zemí pořádá nezisková organizace TRAICONT z.s. za finanční podpory města Mariánské Lázně, Karlovarského kraje a dalších subjektů.

Jeden vylosovaný čtenář se může těšit na let vrtulníkem Robinson R44, když správně odpoví na otázku a bude vylosován. Kolikátý ročník oblíbené akce Mezi nebem a zemí se letos uskuteční?

Správné odpovědi pište na : redakce@zivechebsko.cz

Výherce zveřejníme na stránkách ve středu 28. června.