Galerie Goethe zve na výstavu „Moje cesty“

Městské muzeum Mariánské Lázně Vás srdečně zve do Galerie Goethe na výstavu s názvem „Mis caminos“ neboli „Moje cesty“, jejímž autorem je španělský malíř Jaume Marzal Canós.výstava

Výstava bude zahájena v Městském muzeu Mariánské Lázně v úterý 4. 8. 2015. Začátek vernisáže je tradičně plánován na 18:00 hodin.

Jaume Marzal Canós je nejen úspěšný malíř a ilustrátor, ale i vášnivý cestovatel. Během svého života navštívil již bezpočet míst po celém světě, pobýval v Austrálii a na Novém Zélandě, v zemích arabského světa, ale i v Japonsku, Singapuru, Malajsii a Evropě. V každé navštívené zemi maloval své obrazy, pomocí nichž se nyní snaží lidem zprostředkovávat cestu do těchto často odlehlých koutů Země. Obrazy Marzala Canóse totiž brilantně zachycují osobní vjemy, dojmy a pocity z míst, která ho tolik očarovala. Návštěvníci výstavy tak budou vtaženi do jiných kultur, dobrodružství a lidských osudů.

Výstava bude přístupná od 4. srpna do 30. srpna 2015 a pro návštěvníky bude otevřená každý den, mimo pondělí, od 9:30 do 17:30 hodin.