Ročně se na celém světě prodá 914 miliónů kousků kuřat a každý den se po celém světě otevře jedna restaurace. Řeč je o oblíbeném řetězci rychlého občerstvení KFC, jehož historie sahá až do roku 1930. V Karlovarském kraji má restaurace také zastoupení. Přímo v Karlových Varech se milovníci kuřecích dobrot dočkají otevření další pobočku.
Ilustrační foto Pixabay
„S radostí můžeme potvrdit, že v Karlových Varech chystáme otevřít hned dvě nové restaurace KFC, v obchodním centru Varyáda a v Karlových Varech – Jenišově. Nesmírně náš těší zájem zákazníků z Varů a jejich přilehlého okolí. Více informací v tuto chvíli prozrazovat nebudeme, ale o dalším vývoji budeme Vás i naše zákazníky včas informovat,“ uvedla ředitelka KFC pro Česko a Rakousko Ivana Makalová Dlouhá.
Foto: Autor KFC
Řetězec KFC působí ve více než 150 zemích a každý den restauraci navštíví několik milionů zákazníků. Dnes je již těžko uvěřitelné, že v roce 1930, když Harland Sanders zakládal první restauraci KFC, měl pouze výjimečný recept na kuře a obrovskou víru, že bude mít úspěch. Od začátku jej doprovázelo také jedno pravidlo, kterému byl věrný a které později bezpodmínečně dodržoval: V tom, co děláš, se maximálně angažuj a dělej to, jak nejlépe umíš! Dnes, navzdory tomu, že od oné doby uběhlo již mnoho let, toto pravidlo stále vyznáváme. Věříme, že právě toto pravidlo stojí za úspěchem KFC a díky němu si dnes tolik lidí vybírá naše restaurace – cítí se u nás pohodlně, důvěřují nám a oceňují naše snažení.