Výzva pro bývalé členy MDO. Na hudebním festivalu FIJO budou opět společně vystupovat

Výzva pro bývalé členy MDO. Na hudebním festivalu FIJO budou opět společně vystupovat. Informaci zveřejnilo město Cheb na svých stránkách. V závěru června se Chebem opět rozezní dechová hudba. Od čtvrtka 27. června do neděle 30. června se uskuteční 25. ročník mezinárodního festivalu dechových orchestrů FIJO 2024. Chebané a návštěvníci města se mohou těšit na tradiční programy, kterými jsou slavnostní zahájení, průvod městem, festivalové koncerty a především závěrečný galavečer

Ilustrační foto z minulých ročníků festivalu

Na jednom z nejstarších dechových hudebních festivalů v České republice se divákům představí také bývalí členové MDO, kteří vystoupí při zahajovacím ceremoniálu v pátek 28. června (sraz v 15:00 u divadla, odchod na seřadiště v 15:30), v sobotu 29. června v rámci průvodu (sraz v 9:30 před restaurací Hannibal) a v neděli 30. června při závěrečném ceremoniálu (sraz bude upřesněn).

Ústroj – černé boty a černé kalhoty (sukně), triko dodám. Prosím příbuzné a známé „mládežníků-veteránů“, kteří jsou mimo Cheb, aby jim tuto informaci předali. Těším se na setkání s vámi.

Vladimír (Dáda) Havlíček, tel. 605 206 993

FIJO – 1989

FIJO – 2016

FIJO