Kriminalisté pátrají po maskovaném muži

Chebští kriminalisté pátrají po muži neznámé totožnosti, který měl v pondělí 5. února letošního roku krátce po 20. hodině přijít do prostor podniku Bar – Club Stodola ve Velké Hleďsebi na Chebsku, a následně obsluze nastříkat do obličeje slzotvorný prostředek. Poté měl devětatřicetiletou ženu odvést za barový pult, kde jí donutil otevřít příruční trezor s finanční hotovostí. Z toho měl vzít dvě peněženky s penězi a z místa utéct.

„Muž neznámé totožnosti byl ve věku zhruba 35 až 40 let, vysoký přibližně 175 centimetrů, silnější postavy a lehce napadal na pravou nohu,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Na sobě měl kalhoty světlé barvy, mikinu světlé barvy, zimní tmavou péřovou bundu, na hlavě čepici tmavé barvy se světlými vzory, bílé rukavice (nejspíše jednorázové pletené) a na nohou sportovní boty světlé barvy. Přes obličej měl muž šátek či šálu.

Foto z videa Policie ČR

„V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost, zda někdo muže dosud neznámé totožnosti z kamerového záznamu pozná, aby informace o jeho totožnosti předal policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158. Jakékoliv další informace k této události je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ sdělil mluvčí s tím, že chebští kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže.