Aktualizováno: Kriminalisté pátrají po muži podezřelém z vraždy

❗ Aktualizováno: Před několika málo minutami byl hledaný muž zadržen v Aši. „Podezřelý devětatřicetiletý muž byl dnes, tedy v sobotu 6. ledna 2024, krátce po 15. hodině, policisty vypátrán a následně zadržen poblíž řadových garáží v Aši. Při zadržení muž s policisty spolupracoval, nebylo tak použito donucovacích prostředků. Po provedených úkonech bude muž umístěn do policejní cely. Další informace k tomuto případu poskytneme hned, jakmile to bude možné.,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Kriminalisté pátrají po devětatřicetiletém muži podezřelém z vraždy.  V pátek 5. ledna měl způsobit vážná bodnořezná poranění dvaatřicetileté ženě. Policisté upozorňují veřejnost, aby se hledaného muže nepokoušela zadržet, ale ihned informovala policii.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byl muž vypátrán).

Ilustrační foto

„V pátek 5. ledna letošního roku kolem 20. hodiny měl devětatřicetiletý muž z Hranic na Chebsku po předchozím uvážení napadnout jemu dobře známou dvaatřicetiletou ženu,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Před domem v Hranicích jí měl způsobit vážná bodnořezná poranění na různých částech těla. Devětatřicetiletý muž měl jednat s úmyslem svou známou usmrtit. Žena byla se svým zraněním letecky transportována do nemocnice v Plzni. Muž po tomto útoku z místa okamžitě utekl,“ uvedl.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byl muž vypátrán).

Kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

Po devětatřicetiletém muži, který je podezřelý ze spáchání tohoto násilného trestného činu, kriminalisté ve spolupráci s policisty z obvodních oddělení usilovně pátrají.

„Zároveň se v rámci tohoto případu obracíme na veřejnost a hledáme svědky, kteří devětatřicetiletého muže z Hranic na Chebsku viděli nebo s ním byli v kontaktu, aby informace vedoucí k jeho zadržení oznámili na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu. Svědectví občanů by kriminalistům mohlo výrazně pomoci při pátrání, sdělil mluvčí s tím, že až bude možné k případu sdělit jakékoliv další informace, učiníme tak.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byl muž vypátrán).