V Aši nabízí zimní sportovní aktivity v pohodové atmosféře

Sportovní areál pod vrchem Háj v Aši nabízí milovníkům lyžování využití upravených sjezdovek, udržované běžecké tratě a přilehlé parkoviště. Letošní zimní sezóna bude zahájena otevřením sjezdařských tratí v sobotu 9. prosince.2023. Samozřejmostí bude možnost zapůjčení vybavení pro zimní sporty a také občerstvení.

Foto: Marian Dobrovolný

Tisíce hostů každým rokem míří do areálu pod ašskou rozhlednou, u které si v příštím roce připomeneme 120 let od jejího slavnostního otevření. Nabídky služeb po vybudování areálu nabízí jak letní sportovní aktivity, tak také vyžití pro milovníky sportů zimních. Letošní zimní sezóna bude zahájena otevřením sjezdařských tratí v sobotu 9. prosince.2023.

Foto: Marian Dobrovolný

Otevřeno by mělo být vždy o víkendu s dopoledním lyžováním od 9 do 13 hodin a odpolední vstupenka může platit od 12 do 16 hodin. V pracovní dny si lze užít krásy večerního lyžování od 17 do 20 hodin. Samozřejmostí je osvětlení tratě. Provoz areálu se řídí klimatickými podmínkami a aktuálním stavem sněhu. Doporučujeme sledovat internetové stránky www.strediskoas.estranky.cz    

Text: M. Všetečka, Foto: M. Dobrovolný