V chebské knihovně se těší na Adventní týden

Od 2. do 9. prosince 2023 připravila Městská knihovna v Chebu pro své čtenáře i širokou veřejnost celou řadu akcí s předvánoční tematikou nazvanou „Adventní týden v knihovně“. Chybět nebude Mikulášská nadílka ani kino.

Foto: Archiv chebské knihovny

„Návštěvníci se mohou těšit na celou řadu akcí které potěší děti i dospělé. Adventní týden zahájíme v sobotu 2. prosince programem „Den pro dětskou knihu“ s bohatým adventním programem pro celou rodinu. V pondělí 4. prosince si budete moci užít čtenářský klub „SOUčeK“, na kterém si budeme předčítat ze souboru povídek mladých českých autorů „Nejkrásnější dárek“. 5. prosince přijde nadělovat Mikuláš. 6. prosince se sejdou děti i dospělí při „Kutílkovi“ kroužku výtvarných prací, na kterém si budou vyrábět vánoční dekorace i dárečky“, prozradila Petra Šnejdarová z oddělení pro děti.

„Čtvrtek 7. prosince pak bude patřit promítání rodinného filmu „Mikulášovy patálie“. V pátek 8. prosince se čtenáři mohou těšit na malé překvapení s názvem „Vánoční pohlazení“. A po celý týden si čtenáři mohou zapůjčit „Knihu jako překvapení“, tedy knihu o které dopředu nic neví“, doplnil Jakub Benedikt ze studovny a čítárny.