Policisté hledají svědky. Muž měl způsobit škodu přibližně 40 tisíc

Policisté hledají svědky. Pětačtyřicetiletý muž měl způsobit škodu přibližně 40 tisíc  korun tím, že se s autem proháněl po trávnících. V souvislosti s tímto případem se obrací policisté na veřejnost, pokud někdo viděl uvedené jednání pětačtyřicetiletého muže, nebo událost zaznamenala palubní kamera ve vozidle, aby předal policistům informace prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158.

Foto: Policie ČR

„Ve středu 1. listopadu letošního roku řídil pětačtyřicetiletý muž v ulicích Sokolova osobní automobil značky Mercedes-Benz,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „V odpoledních hodinách, konkrétně zhruba od 16:30 hodin do 16:45 hodin, měl nejdříve vjet na travnatou plochu v Husových sadech a poblíž dětského hřiště se začít na trávě s vozidlem točit v kruzích. Po chvíli měl přejet k nedalekému Zámeckému parku, kde měl poblíž zámečku opět vjet na travnatou plochu a začít se s automobilem znovu točit v kruzích. Následně se měl vydat přes ulice Zámecká, Vrchlického a Křížová na parkoviště v ulici Komenského, kde s vozidlem zastavil,“ uvedl.

Foto: Policie ČR

Tímto svým jednáním měl způsobit poškozením travnatých porostů škodu zhruba 40 tisíc korun.

Policisté z obvodního oddělení Sokolov – město ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

„Jakékoliv další informace k této události, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ doplnil mluvčí.

Foto: Policie ČR