Svého druha napadla nožem. Teď jí hrozí až desetileté vězení

Až na deset let by mohla jít do vězení třicetiletá žena, která svého druha napadla nožem. Čtyřiačtyřicetiletý muž utrpěl zranění, se kterými byl Zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice. Žena policistům nadýchala 2,92 promile a napadený muž 2,29 promile.

Ilustrační foto

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání třicetileté ženy z Karlovarska, kterou obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví.

„Ve čtvrtek 9. listopadu letošního roku se měla obviněná žena v místě společného bydliště v Karlových Varech po konzumaci alkoholu několikrát pohádat se svým čtyřiačtyřicetiletým druhem,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek. „Ten měl po jedné z hádek z bytu odejít. Když se vrátil krátce před jednadvacátou hodinou večerní zpět, měla ho žena po slovní rozepři  napadnout kuchyňským nožem do oblasti zad, čímž mu způsobila bodnořezné a řezné poranění. Krátce poté se na místo dostavili policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře, kteří na místě třicetiletou ženu zadrželi. Policisté u muže i ženy provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla u muže s pozitivním výsledkem 2,29 promile a u ženy 2,92 promile,“ doplnil.