Na halloweenské párty v Pomezí se bavili děti i dospělí

V sobotu 4. listopadu se v centru obce Pomezí nad Ohří konala Halloweenská party nejen pro ty nejmenší. Akce začala u kostela v 16 hodin. Děti i dospělí si užili podvečer plný dobrodružství, strašidel, humoru a tajemství.

Více fotografií z akce zde

Po přivítání následoval rej divých žen v podání mažoretek ze Základní umělecké školy Cheb pod vedením Jaroslavy Havlíčkové. Ty předvedly své taneční umění na stylovou hudbu.

„Po setmění se otevřel strašidelný park na dětském hřišti za kostelem,“ kde ježibaba „Kulajda“ vařila polévku, uvedla spoluorganizátorka Iveta Levová. „O strašidelnou podívanou se postarali žáci ze Základní umělecké školy dramatického oboru pod vedením učitelky Jarmily Markové. Návštěvníci putovali s dušemi zbloudilých duší za hřbitovní branou a vyslechli si hrůzostrašné historky. Potkat jste mohli třeba bílou paní, upíra, bezhlavého rytíře, nebo zemřelou jeptiškou. Pergola u bývalého Obecního úřadu se pro sobotní večer změnila v „Jedovou chýši“. Přítomní mohli ochutnat různé opojné moky, pečené krysy, uškvařené mozečky a další delikatesy,“ doplnila.

Více fotografií z akce zde

Halloweenská party v Pomezí nad Ohří měla velký úspěch. Zúčastnilo se jí přibližně 200 lidí z obce i okolí. Všichni si užili spoustu zábavy i strachu.  Organizátoři děkují všem, kteří se podíleli na její realizaci a těší se na další, ještě strašidelnější ročník.

Více fotografií z akce zde