Kriminalisté pátrají po svědcích incidentu

Chebští kriminalisté pátrají po svědcích události, ke které došlo ve čtvrtek 19. října letošního roku krátce před 19. hodinou ve Františkových Lázních, konkrétně na křižovatce ulic Americká a Francouzská, naproti stanovišti taxislužby. Informace k této události, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Podle policejního mluvčí Jakuba Kopřivy v tomto místě došlo ke konfliktu s třicetiletým mužem. V místě události se mělo pohybovat několik dalších osob a taktéž mělo v místě incidentu stát vozidlo šedé barvy, které následně odjelo.

Chebští kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a omezování osobní svobody.

„Kriminalisté žádají případné svědky této události, kteří v inkriminovanou dobu místem projížděli, a událost mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158. Na linku mohou volat také svědci, kteří v uvedenou dobu místem procházeli či se zdržovali opodál a incidentu si všimli,“ upřesnil mluvčí.